Tjänster

Hermansson Natursten är en komplett leverantör av natursten.

Med andra ord innebär detta att vi hjälper dig som kund med idé, måttagning, offert, leverans, montage och reparation.

Våra kunder är både företag och privatpersoner. Som underleverantörer levererar vi sten för golv till entréer och foajéer för allt från köpcentra, sjukhus och flygplatser till kontor och bostadshus. Vi arbetar också med sten för fasader och för att klä in utvändiga konstruktioner som exempelvis trappor, pooler och altaner.

Hur hållbar en konstruktion blir beror inte bara på val av sten utan också på hur man monterar stenen. Det krävs expertkunskap och lång erfarenhet vilket innebär att våra montörer har lärt sig arbetet från grunden. Våra montörer sätter sten både utomhus och inomhus och du kan med trygg hand lämna över jobbet till oss. Alla våra kunder erbjuds måttagning på plats för att garantera ett perfekt slutresultat.

Ett nytt kök är en stor investering och valet av bänkskiva är en viktig del av kökets utseende. Vi har lång erfarenhet av natursten och kan råda dig och hjälpa dig med val av sten som passar ditt kök. Är du intresserad av att köpa din nya köksbänk hos oss kan vi göra ett hembesök där vi utför en korrekt måttagning. I vår verkstad utför vi håltagning för spishäll och diskho. Vi samarbetar med de flesta leverantörer av diskhoar och vi monterar diskhon i vår verkstad. Så när skivan levereras hem till dig och ditt kök återstår enbart att sätta bänken på plats. För privatpersoner erbjuder vi också fönsterbänkar och bänkskivor till badrum och tvättstuga. Vi utför även montage av golv och väggsten.

Har du gamla fönsterbänkar som spruckit eller bänkskivor som fått sig en törn? Det är många gånger saker man kan laga så slå oss en signal eller besök oss när du har sten som behöver repareras.

Vi är specialiserade på granit, en av de mest populära naturstenarna för köksbänkar. Granit är en extremt hållbar sten som tål värme och repor mycket bra. Det är också en sten som är lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den till ett populärt val för köksbänkar. Vi har ett brett sortiment av granit i olika färger och mönster för att matcha olika köksstilar.

Vi erbjuder också andra naturstenar som marmor och kalksten för köksbänkar, beroende på kundens preferenser och budget. Vi kan också skräddarsy bänkskivor i olika former och storlekar för att passa din köksdesign perfekt.

Utöver köksbänkar erbjuder vi också andra stenprodukter för hemmet, såsom badrumsvaskar och duschväggar i natursten. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativ natursten som är noggrant utvald för att garantera hållbarhet och estetiskt tilltalande design.

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina naturstensbehov, oavsett om det gäller köksbänkar, badrumsvaskar eller andra projekt. Vi är här för att hjälpa dig att skapa det vackra och funktionella hem du förtjänar med natursten.

Några av våra tjänster är:
• Stenmontage av golv och väggar inomhus
• Stenmontage av fasader
• Måttbeställda fönsterbänkar och bänkskivor
• Montering av fönsterbänkar och bänkskivor
• Reparation/specialarbeten

Hermansson Natursten samarbetar med diverse bygghandlare och köksleverantörer och vår natursten kommer från Sverige och resten av världen. Kontakta oss när du vill investera i natursten!

Skötselanvisningar, Sveriges Stenindustriförbund
http://media.sten.se/2012/01/Skotsel_Inomhus.pdf

Bänkskivor i natursten – 7 steg till ett lyckat val, Sveriges Stenindustriförbund
http://media.sten.se/2012/01/7steg.pdf

Kolla gärna in våra referenser:

https://hermanssonnatursten.com/referenser/

Kontakta oss här:

https://hermanssonnatursten.com/kontakt/

Läs mer om oss:

https://hermanssonnatursten.com/om-oss/

Kontakta oss